Janssen heeft niets met initiatief van clubs en tv-zenders: 'Hoef ik niet te zien'

Janssen heeft niets met initiatief van clubs en tv-zenders: 'Hoef ik niet te zien'

Gepubliceerd: dinsdag 31 maart 2020 om 17:16di 31-03-2020 om 17:16

Wedstrijden op televisie en YouTube die herhaald worden? Van Theo Janssen hoeft het niet zo. Door de coronacrisis ligt het voetbal stil en dus zijn omroepen en clubs creatief door wedstrijden opnieuw uit te zenden. Dat levert veel positieve reacties op, maar Janssen houdt er niet van.

"Wedstrijden waarvan ik al de uitslag weet, hoef ik niet meer te zien. Hoe mooi ze ook zijn geweest, ik vind één keer genoeg", zegt Janssen tegen VTBL. Hij neemt Spanje - Nederland (1-5 in 2014) als voorbeeld. "Natuurlijk vond ik die goal van Robin van Persie fantastisch. Daar heb ik van genoten, net als van de voorzet van Daley Blind. Precies de juiste snelheid, precies de juiste richting, waardoor de keeper ging twijfelen. Zo was de pass van Wesley Sneijder op Arjen Robben ook prachtig." Janssen geniet van die momenten, maar een heel wedstrijd uitzitten lukt hem niet.

Hij kijkt ook geen wedstrijden van zichzelf terug. "Deels omdat het geweest is, maar ook omdat ik mezelf dan niet herken, haha! Bij FC Twente, bijvoorbeeld, was ik op mijn fitst. Best confronterend om te zien."

Janssen geeft aan mee te gaan in het enthousiasme van de rest van het team. "Als het uit mezelf moet komen, heb ik daar toch moeite mee. Ik kwam vroeger ook altijd zes of zeven kilo te zwaar terug van vakantie. Dat is een zwakte van mezelf en dat weet ik."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Lees meer over: Eredivisie

Poll

Eens met Janssen?

(427 stemmen)

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws