Werder Bremen wil miljoenen ontvangen voor Liverpool-target Rashica

Werder Bremen wil miljoenen ontvangen voor Liverpool-target Rashica

Gepubliceerd: dinsdag 31 maart 2020 om 17:34di 31-03-2020 om 17:34

Werder Bremen hoopte Milot Rashica aankomende zomer voor een monsterbedrag te verkopen, maar door de coronacrisis gaat dat waarschijnlijk niet gebeuren. Toch is de degradatiekandidaat uit de Bundesliga niet van plan om de oud-speler van Vitesse voor een habbekrats te laten gaan.

In het contract staat naar verluidt een afkoopsom van 38 miljoen euro. Werder Bremen móet hem laten gaan wanneer clubs dat bedrag bieden, maar alles is onderhandelbaar. De hoofdprijs zal de club waarschijnlijk niet krijgen voor de Kosovaar, die inmiddels serieus in verband wordt gebracht met Liverpool.

"Veel goede spelers zullen altijd hun marktwaarde behouden", zegt technisch directeur Frank Baumann van Werder tegen BILD. "De markt zal vanzelf wel weer gaan draaien. Ik sluit uit dat we Milot voor niets zullen laten gaan."

De kans bestaat dat Werder Bremen niet anders kan dan Rashica laten gaan. De buitenspeler is een van de beste spelers van de Duitse club en heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij nog een stap omhoog wil maken. Daarnaast moet Werder met een zeventiende plaats in de Bundesliga serieus rekening gaan houden met degradatie naar de 2. Bundesliga.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is Rashica goed genoeg voor de Premier League?

(1009 stemmen)

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws