PSV-directeur Gerbrands over uitspelen Eredivisie: 'Tijd voor duidelijkheid'

PSV-directeur Gerbrands over uitspelen Eredivisie: 'Tijd voor duidelijkheid'

31-03-2020 20:54
66

Algemeen directeur Toon Gerbrands van PSV is tevreden over de duidelijke taal van premier Mark Rutte. Die maakte dinsdag tijdens een persconferentie bekend dat er tot 1 juni niet mag worden gevoetbald in Nederland.

"Aan duidelijkheid hebben we nu meer dan onzekerheid", reageert Gerbrands tegenover het Eindhovens Dagblad. De PSV-directeur wil verder niet op de zaak vooruitlopen, omdat ook de KNVB nog een beslissing moet nemen. De voetbalbond liet weten dat het definitief staken van de Eredivisie en Eerste Divisie een 'mogelijkheid lijkt', maar dat het vooral belangrijk is om eenduidig op te trekken met de rest van Europa.

Wedden

Meer odds

Gerbrands hoopt hoe dan ook dat er op korte termijn een besluit valt over de toekomst en het al dan niet uitspelen van de competities in Nederland. "Ook hier geldt, het is tijd voor duidelijkheid. Het is afwachten wat er uit de vergadering met de andere Europese bonden komt en daarna is het te hopen dat snel stappen gezet worden." Die vergadering staat voor woensdag op het programma.