Boadu: 'Ik, mijn ouders en mijn zaakwaarnemer hebben nooit een belletje gehad'

Boadu: 'Ik, mijn ouders en mijn zaakwaarnemer hebben nooit een belletje gehad'

Gepubliceerd: woensdag 1 april 2020 om 09:55wo 01-04-2020 om 09:55

Laatste update: woensdag 1 april 2020 om 09:55wo 01-04-2020 om 09:55

Myron Boadu heeft nooit een keuze hoeven maken tussen geboorteland Nederland en Ghana, het land van zijn vader. Dat vertelt de negentienjarige topscorer van AZ in een interview op de clubsite.

Ghana speurt in Europa voortdurend naar potentiële internationals, maar heeft Boadu nooit gebeld. "Nee, eigenlijk niet. Ik, mijn ouders en mijn zaakwaarnemer hebben nooit een belletje gehad of wat dan ook. Dus ik heb niet hoeven kiezen", vertelt de spits. "Uiteindelijk is het met Oranje ook allemaal snel gegaan."

De carrière van Boadu zit in een stroomversnelling. Eind 2019 debuteerde hij zelfs met een doelpunt in het Nederlands elftal. Dat het EK is verplaatst, is voor Boadu 'balen natuurlijk'. "Maar gezondheid is het allerbelangrijkste. De voorselectie laat wel zien dat de bondscoach vertrouwen in mij heeft."

Intussen probeert Boadu thuis fit te blijven. "Na twee weken thuisblijven is het nu wel een beetje saai, maar het gaat goed met me. Het is lekker dat ik veel met mijn familie samen kan zijn. Ik lieg als ik zeg dat ik de boys en de wedstrijden niet mis. Ik wil het allerliefst lekker spelen. Maar voetbal is op dit moment niet het belangrijkste."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws