Verweij: Ajax-directie bedankte voor DWDD omdat Nouri centraal moest staan

Verweij: Ajax-directie bedankte voor DWDD omdat Nouri centraal moest staan

Gepubliceerd: woensdag 1 april 2020 om 11:18wo 01-04-2020 om 11:18

Laatste update: woensdag 1 april 2020 om 11:19wo 01-04-2020 om 11:19

Ajax heeft bewust niet deelgenomen aan de veelbesproken uitzending van De Wereld Draait Door, die volledig in het teken stond van Abdelhak Nouri. Dat claimt Mike Verweij van De Telegraaf. Alleen Donny van de Beek schoof aan.

Ajax heeft 'niet officieel' gereageerd op de uitzending rond Nouri, aldus Verweij op de website van De Telegraaf. "Maar Ajax was uitgenodigd om ook iemand te laten aanschuiven bij de uitzending. Daarvoor bedankte de directie, omdat die vond dat Abdelhak Nouri centraal moest staan en niet de onenigheid over de afwikkeling."

"Ajax gaf Donny van de Beek (vanzelfsprekend) toestemming om bij DWDD aanwezig te zijn en over zijn goede vriend te praten", voegt Verweij eraan toe.

Vorige week liet Verweij weten dat Ajax-directeur Marc Overmars meteen na de uitzending een appje stuurde naar de vader van Nouri. De Amsterdammers blijven in de tussentijd met de familie en advocaat John Beer in gesprek. Beide partijen zoeken een oplossing voor het conflict over de schadevergoeding, nadat Nouri op 8 juli 2017 blijvende hersenschade opliep na een hartstilstand.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws