Help VoetbalPrimeur de moderating verbeteren!

Help VoetbalPrimeur de moderating verbeteren!

Gepubliceerd: woensdag 1 april 2020 om 13:30wo 01-04-2020 om 13:30

Laatste update: vrijdag 3 april 2020 om 15:11vr 03-04-2020 om 15:11

Het aantal reacties op de nieuwsberichten van VoetbalPrimeur neemt continu toe. Dat levert interessante, voetbalinhoudelijke discussies op. We willen graag de gebruikservaring hiervan verbeteren.

Klik hier om naar de enquête te gaan

De moderators van VoetbalPrimeur willen dat het leuk blijft in de commentsectie en iedereen zich gehoord en gerespecteerd voelt. Zij doen dan ook hun uiterste best voor jullie om alles in de commentsectie in goede banen te leiden. 

VoetbalPrimeur streeft op alle vlakken naar een optimale beleving bij de bezoeker en hoopt daarom een beroep te mogen doen op jullie als trouwe bezoekers. We zijn namelijk benieuwd naar de tevredenheid over de huidige moderating en vooral ook naar de dingen die nog beter kunnen. Om die reden willen we jullie als bezoekers van VoetbalPrimeur vragen om een korte, anonieme enquête van ongeveer vijf minuten in te vullen. 

VoetbalPrimeur is van mening dat jullie stem hier heel belangrijk in is. Want jullie zijn degenen van wie we het meest kunnen leren om de moderating de komende tijd verder te optimaliseren. Jullie antwoorden zullen uitvoerig geanalyseerd worden, waardoor de moderators van VoetbalPrimeur in de toekomst beter kunnen inspelen op jullie verwachtingen en behoeften.

Het VoetbalPrimeur-team

Klik hier om naar de enquête te gaan

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Bekijk het laatste nieuws