Boskamp haalt hard uit: 'Kan toch niet? Dan ben je niet helemaal in orde'

Boskamp haalt hard uit: 'Kan toch niet? Dan ben je niet helemaal in orde'

01-04-2020 15:58
13

Jan Boskamp heeft het gehad met Marc Coucke. De excentrieke voorzitter van Anderlecht maakt er een puinhoop van in Brussel, zo constateert de oud-trainer van de gevallen grootmacht uit België.

Anderlecht heeft de afgelopen jaren meerdere gedaanteverwisselingen ondergaan, tot onbegrip van Boskamp. "Laten we daar niet over praten, alsjeblieft. Dit kan toch allemaal niet?", reageert de oud-international tegenover Het Laatste Nieuws.

"Dat is Anderlecht niet meer. Twee jaar geleden heeft-ie (Coucke, red.) Anderlecht gekocht. Drié keer is hij van bestuur veranderd. Nou, dan ben je niet helemaal in orde. Hij zorgt voor onrust, je hebt geen stabiliteit, die spelers vinden het niet lekker..."

Onlangs werd clubicoon Pär Zetterberg op straat gezet. Boskamp: "Kijk, ik weet niet of Zetterberg er op zijn plaats was of niet, maar op die manier behandel je toch een icoon van de club niet? Zogezegd omdat corona je geld kost... - stuitend. Willem van Hanegem geeft soms ook snoeihard kritiek op zijn cluppie Feyenoord, maar dat mag. Iconen zet je niet bij het vuil."