Drenthe met vrouwen naar hotelkamer in Madrid: 'Moesten 1000 euro betalen!'

Drenthe met vrouwen naar hotelkamer in Madrid: 'Moesten 1000 euro betalen!'

Gepubliceerd: woensdag 1 april 2020 om 21:31wo 01-04-2020 om 21:31

Laatste update: donderdag 2 april 2020 om 08:18do 02-04-2020 om 08:18

Royston Drenthe heeft in Spanje als speler van Real Madrid een hoop verleidingen moeten weerstaan. Hij vertelt erover in de Spaanse krant Marca.

"Het was moeilijk voor een 20-jarige Drenthe om er niet bij betrokken te raken", zegt Drenthe over het Madrileense nachtleven. "Madrid is een erg mooie stad. Er zijn veel restaurants, feestjes en erg mooie vrouwen...En je bent jong, een speler van Real Madrid..."

Drenthe kreeg het een en ander voor zijn kiezen. "Er zijn veel verleidingen waar je mee te maken krijgt. Ik ging samen met een vriend naar het casino en twee mooie vrouwen kwamen op ons af. Uiteindelijk gingen we met z'n vieren naar een hotel en hebben we het daar geweldig naar ons zin gehad." Maar toen kwam de aap uit de mouw: de vrouwen wilden geld zien. "Het probleem kwam daarna. Ze vroegen ons 1000 euro per persoon. Ik had geen idee dat we moesten betalen!"

"Toen Robinho naar Real Madrid kwam kon ik het goed met hem vinden. Als ik naar zijn huis ging toverde hij zijn kelder om in een soort nachtclub. Ik ging stappen, zeker. Niet iedere avond, zoals werd gezegd. Maar best vaak. We gingen naar de Buddha Bar en hadden het daar gezellig."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws