'Feyenoord weet 'officieel' niets van 15 miljoen euro van PSV voor Berghuis'

'Feyenoord weet 'officieel' niets van 15 miljoen euro van PSV voor Berghuis'

Gepubliceerd: donderdag 2 april 2020 om 09:55do 02-04-2020 om 09:55

Iedereen bij Feyenoord hoopt dat Steven Berghuis nog een jaar langer in De Kuip blijft. Dat meldt Voetbal International. Afgelopen zomer was PSV nog in de markt voor de 28-jarige aanvaller.

Berghuis kreeg na de komst van Dick Advocaat in oktober de aanvoerdersband om zijn arm geschoven en sindsdien verloor Feyenoord geen enkele Eredivisie-wedstrijd. Vorig jaar slaagde de Rotterdamse club erin om hem een nieuw contract te laten tekenen. Daarmee werd Berghuis de best betaalde speler in De Kuip.

Met de contractverlenging tot medio 2022 werd PSV buitenspel gezet. De Eindhovense club was bereid vijftien miljoen euro te betalen voor Berghuis, zo meldt Voetbal International nu. Opvallend genoeg weet Feyenoord daar 'officieel' niets van, omdat men in Rotterdam-Zuid niet eens wilde praten.

De voorbije weken zette Berghuis de deur open voor een herkansing in het buitenland, nadat hij flopte bij Premier League-club Watford, maar de coronacrisis lijkt die plannen op zijn kop te zetten. 'Berghuis heeft in zijn nieuwe contract een clausule laten opnemen dat Feyenoord zal meewerken bij een marktconform bod', voegt VI eraan toe.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws