'We kunnen concluderen dat het onmogelijk is om dit seizoen nog te voetballen'

'We kunnen concluderen dat het onmogelijk is om dit seizoen nog te voetballen'

Gepubliceerd: donderdag 2 april 2020 om 10:12do 02-04-2020 om 10:12

Laatste update: donderdag 2 april 2020 om 10:17do 02-04-2020 om 10:17

Bij ADO Den Haag gelooft men niet meer in een zomerse ontknoping van de Eredivisie. De KNVB volgt vooralsnog de lijn van de UEFA, dat koste wat kost de competities wil voltooien in juni, juli en augustus.

ADO-directeur Mohammed Hamdi ziet het echter niet zitten, omdat het coronavirus in heel Europa nog lang niet onder controle lijkt. "Na de persconferentie van premier Rutte (maandag, red.) moeten we de conclusie trekken dat de kans heel klein is dat er überhaupt nog kan worden gespeeld in de komende maanden, ook al rek je de einddatum nog even op", reageert Hamdi in het Algemeen Dagblad.

Hamdi weet waarover hij praat, omdat ADO met United Vansen een Chinese eigenaar heeft. "Daar komt het leven langzaam weer op gang, maar dat gebeurt wel gefaseerd. Ik denk dat we niet de fout moeten maken te denken dat we vanaf 1 juni alles weer kunnen doen. Dat heeft Rutte ook heel duidelijk aangegeven. We zitten nog maar in het begin. Met die bewoordingen kunnen we concluderen dat het onmogelijk is om dit seizoen nog te voetballen.'"

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws