PSV-breuk in de maak: 'Ik voel me er niet thuis en heb het daar wel gezien'

PSV-breuk in de maak: 'Ik voel me er niet thuis en heb het daar wel gezien'

Gepubliceerd: donderdag 2 april 2020 om 15:58do 02-04-2020 om 15:58

Derrick Luckassen herhaalt het nog maar eens: bij PSV zien ze hem niet meer terug. De 24-jarige verdediger staat nog twee jaar onder contract in Eindhoven, maar voelt zich er niet thuis.

PSV betaalde drie jaar geleden vijf miljoen euro voor Luckassen aan AZ, maar de aankoop maakte het niet waar in Eindhoven. Na een huurperiode bij Hertha BSC speelt hij nu bij Anderlecht, dat een optie tot koop heeft. Dit seizoen komt hij niet meer in actie, omdat in België de competitie wordt beëindigd.

"Het is onzeker wat het gaat worden", zegt Luckassen tegen De Telegraaf over zijn toekomst. "Mijn contract bij PSV loopt nog twee jaar door. Ik houd voor mezelf alle opties open, behalve teruggaan naar PSV. Dat is voor mij geen optie meer. Ik heb het daar twee keer geprobeerd en dat is niets geworden. Ik voel me bij PSV niet thuis en ik heb het daar wel gezien."

Luckassen vertelt dat zijn zaakwaarnemers Mino Raiola en José Fortes Rodriguez een oplossing proberen te vinden. "De huidige situatie maakt ook dat niet gemakkelijker, maar ze zijn er wel mee bezig. Ik ben benieuwd wat het gaat opleveren en hoelang het voetbal stil zal liggen. Het kan zomaar een paar maanden duren, ben ik bang."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws