PEC-icoon Van der Haar in spanning: 'Dit is klote, had ik niet verwacht'

PEC-icoon Van der Haar in spanning: 'Dit is klote, had ik niet verwacht'

Gepubliceerd: donderdag 2 april 2020 om 17:16do 02-04-2020 om 17:16

PEC Zwolle-icoon Albert van der Haar zit voorlopig in onzekerheid. De voormalig linksback is tegenwoordig scout en was met de club in onderhandeling over verlenging van zijn aflopende contract: die gesprekken zijn echter stil komen te liggen.

Van der Haar diende PEC liefst vijftien jaar als speler en bleef de club ook na zijn spelerscarrière trouw. Nu is hij echter afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het coronavirus: of het van een 22ste (!) seizoen in dienst van PEC zal komen, moet nog blijken. "Ik blijf hopen op een positieve afloop, maar dat is afhankelijk van wanneer het voetbal weer begint", reageert hij tegenover de Stentor. "De hele situatie is klote, ook omdat ik niet verwacht had in deze situatie terecht te komen."

Beide partijen stonden namelijk welwillend tegenover een contractverlenging. "Ik ben van goed vertrouwen en dacht dat we elkaar snel genoeg zouden vinden", aldus Van der Haar, die achteaf baalt dat hij niet eerder in actie is gekomen. "Dat is het enige waar ik spijt van kan hebben. Dat ik er niet eerder vaart achter heb gezet."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws