Supportersvereniging PSV: Als hij zijn contract ook inlevert, is het een kerel

Supportersvereniging PSV: "Als hij zijn contract ook inlevert, is het een kerel"

Gepubliceerd: vrijdag 3 april 2020 om 11:14vr 03-04-2020 om 11:14

Harrie Timmermans, voorzitter van Supportersvereniging PSV, heeft zich kapot geërgerd aan de uitspraken van Derrick Luckassen. De verhuurde verdediger (24) sloeg de deur naar een rentree in Eindhoven deze week hard dicht.

"Ik houd voor mezelf alle opties open, behalve teruggaan naar PSV. Dat is voor mij geen optie meer", zei Luckassen tegen De Telegraaf over zijn toekomst. "Ik heb het daar twee keer geprobeerd en dat is niets geworden. Ik voel me bij PSV niet thuis en ik heb het daar wel gezien."

Timmermans las de uitspraken van Luckassen, die nog twee jaar onder contract staat in Eindhoven, met stijgende verbazing. "Als hij zijn contract ook inlevert, is het een kerel", aldus de voorzitter van de Supportersvereniging PSV in het Eindhovens Dagblad.

Luckassen wordt dit seizoen door PSV uitgeleend aan Anderlecht, maar komt niet meer in actie door het beëindigde seizoen in België. Vorig jaar speelde hij op huurbasis bij Hertha BSC. Zaakwaarnemers José Fortes Rodriguez en Mino Raiola zijn op zoek naar een permanente oplossing voor Luckassen.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De aan Anderlecht verhuurde Derrick Luckassen is duidelijk: bij PSV zien ze hem niet meer terug!

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur (@voetbalprimeur) op

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws