Schoonvader De Ligt reageert: Het zijn simpelweg geruchten en that's it

Schoonvader De Ligt reageert: "Het zijn simpelweg geruchten en that's it"

Gepubliceerd: vrijdag 3 april 2020 om 16:25vr 03-04-2020 om 16:25

Matthijs de Ligt werd afgelopen week in verband gebracht met een mogelijke transfer naar Manchester United. Zijn schoonvader Keje Molenaar reageert in de Italiaanse pers op dat bericht.

Volgens diverse media, waaronder ESPN, The Evening Standard en The Mirror, prijkt de naam van De Ligt opnieuw hoog op het wensenlijstje van Manchester United. Molenaar bevestigt noch ontkent het gerucht.

"Het zijn simpelweg geruchten en that's it", zegt hij tegen TuttoJuve. "Meer is het niet. Matthijs heeft geen spijt van zijn keuze voor Juventus. Hij en AnneKee (vriendin De Ligt, dochter Molenaar, red.) voelen zich erg op hun gemak in Turijn en wellicht blijven ze voorlopig nog wel in Italië."

De Italiaanse competitie ligt momenteel stil vanwege het coronavirus. Molenaar denkt niet dat er nog gevoetbald gaat worden. "Bij dit soort tragische omstandigheden verdwijnt voetbal naar de achtergrond. We moeten ons eerst richten op de gezondheid."

Molenaar heeft regelmatig contact met De Ligt en zijn dochter. "Ja, ik spreek ze bijna iedere dag. Het gaat goed met ze en ze proberen er het beste van te maken."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

De Ligt moet niet naar Man United gaan

(1903 stemmen)

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws