Danilo krijgt toezegging van Ajax: 'Ik zal vaker in het eerste spelen'

Danilo krijgt toezegging van Ajax: 'Ik zal vaker in het eerste spelen'

Gepubliceerd: vrijdag 3 april 2020 om 17:27vr 03-04-2020 om 17:27

Danilo Pereira heeft de toezegging gekregen dat hij in de toekomst vaker deel uit zal maken van het eerste elftal van Ajax. Tot nu toe speelt hij zijn wedstrijden in Jong Ajax, al debuteerde hij al wel in de hoofdmacht. Danilo hoopt een grotere rol te kunnen spelen in Amsterdam.

"Ik zit nog steeds bij Jong Ajax. De overgang naar het eerste was niet definitief, maar mij is verteld dat ik vaker in het eerste zal spelen, omdat ik het erg goed doe", zegt Danilo tegen het Braziliaanse UOL Esporte.

Danilo maakte in het Europa League-duel met Getafe zijn basisdebuut. Daarin wist hij zelfs te scoren. "De wedstrijd tegen Getafe was de belangrijkste uit mijn carrière. We moesten een resultaat halen, het was mijn debuut in de Arena en ik begon ook nog voor het eerst in de basis. Het was een emotioneel moment toen ik mijn eerste goal maakte. Ik zal die dag nooit vergeten."

Danilo heeft meerdere doelen voor zichzelf gesteld. Een daarvan is kampioen worden. "Mijn volgende doel is kampioen worden met Ajax. Ik droom er ook van om het Braziliaanse nationale team te bereiken en wil mezelf ontwikkelen tot een grote speler op het internationale podium."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Danilo breekt door bij Ajax

(2131 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws