Driessen haalt uit: 'Feyenoord logde niet in, ze zijn de zieligste van allemaal'

Driessen haalt uit: 'Feyenoord logde niet in, ze zijn de zieligste van allemaal'

Gepubliceerd: vrijdag 3 april 2020 om 20:57vr 03-04-2020 om 20:57

Valentijn Driessen van De Telegraaf heeft vrijdagavond uitgehaald naar Feyenoord. De Rotterdammers leken zich donderdag solidair te verklaren met Ajax, AZ en PSV, maar lieten in een statement juist weten dat ze de lijn van de KNVB aanhielden en het seizoen niet voortijdig wilden beëindigen.

Ook De Telegraaf verwachtte dat Feyenoord de overige topclubs zou steunen. De top-vier van de Eredivisie had eerder deze week overleg gevoerd. Ajax-directeur Marc Overmars klapte echter uit de school en liet tegenover De Telegraaf weten dat Ajax een streep onder het seizoen wilde zetten. "Ajax heeft AZ en PSV gebeld: sorry, Overmars heeft iets geroepen in de krant en dat komt er morgen (donderdag, red.) in. Daar waren ze niet blij mee, want ze zouden met zijn allen optrekken", aldus Driessen in Veronica Inside.

Ook Feyenoord was ontstemd over de gang van zaken. Volgens Driessen bleek dit tijdens de volgende praatsessie tussen de topclubs. "Feyenoord logt gewoon niet in! Marc Koevermans (de algemeen directeur, red.) laat niets van zich horen. Meneer is op zijn teentjes getrapt, omdat hij gepasseerd is." De Rotterdammers draaiden vervolgens 180 graden en lieten weten de lijn van de KNVB te volgen. "Ineens volgen ze een totaal andere koers en willen ze wachten tot dinsdag om een beslissing te nemen", aldus Driessen. "Feyenoord is de zieligste van allemaal."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws