Feyenoord-selectie is bereid om salaris in te leveren: 'Men moet solidair zijn'

Feyenoord-selectie is bereid om salaris in te leveren: 'Men moet solidair zijn'

Gepubliceerd: zaterdag 4 april 2020 om 08:15za 04-04-2020 om 08:15

Marcos Senesi benadrukt dat de selectie van Feyenoord bereid is om salaris in te leveren mocht dat nodig zijn door de coronacrisis. De Rotterdamse club heeft tot dusver desondanks geen beroep hoeven doen op de spelers.

"De club heeft ons nog niets medegedeeld. Maar als het nodig is zullen we praten en tot overeenstemming komen", laat de Argentijnse verdediger weten aan Olé. Hij verwacht wat dat betreft geen moeilijkheden. "Nee, men moet solidair zijn met wat er gebeurt en zich realiseren dat voetbal niet belangrijk is."

Senesi heeft zich naar eigen zeggen goed aangepast bij Feyenoord en aan Nederland. "Dat komt mede door hoe mijn ploeggenoten mij hebben opgevangen. Ik was zeker van mijn keuze en was vol vertrouwen. Sommigen hebben zes maanden nodig om zich aan te passen aan een andere competitie en een ander land. Ik slaagde er in een maand in om een plek te veroveren."

De seizoenstart van Feyenoord was desondanks slecht. "Maar we hebben ons hersteld en staan in de bekerfinale. Het seizoen naderde het einde en we hebben al onze doelen bereikt."

Senesi denkt dat hij veel kan leren in de Eredivisie, voordat hij mogelijk een volgende stap zet. "Ik hou erg van de Nederlandse competitie en je weet niet waartoe het kan leiden. De competities die mij het meest aanspreken zijn die van Engeland, Italië en Spanje."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws