Eindelijk groot nieuws van Bayern München: 'De gesprekken waren erg goed'

Eindelijk groot nieuws van Bayern München: 'De gesprekken waren erg goed'

Gepubliceerd: zaterdag 4 april 2020 om 10:35za 04-04-2020 om 10:35

Hansi Flick verlengde vrijdag zijn contract tot de zomer van 2023 bij Bayern München en kan niet wachten om weer aan de slag te gaan. Ook directielid Oliver Kahn is verheugd met het contractnieuws.

Flick had nog een contract tot het einde van dit seizoen. Vrijdag bereikten de partijen een akkoord over een langdurige samenwerking "Ik kijk ernaar uit om de opdrachten samen met mijn staf en team op te pakken", zegt Flick op de clubsite van Bayern.

"De gesprekken met Karl-Heinz Rummenigge, Oliver Kahn en Hasan Salihadmidzic waren erg goed en vol vertrouwen. We hebben de richting voor de komende jaren bepaald. Ik ben er zeker van dat we een hoop kunnen bereiken samen."

"Het is belangrijk voor Bayern om een trainer te hebben die de filosofie van de club begrijpt", zegt Kahn. "Hansi heeft bij Bayern gespeeld en is assistent geweest. Nu is hij voor de langere termijn hoofdtrainer. We slaan samen een goede weg in. Hansi kent de mentaliteit van de club en weet dat het maximaal haalbare het doel is voor Feyenoord. Ik ben blij dat we ons idee over de club en voetbal aan hem kunnen toevertrouwen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Onder Flick bereikt Bayern de top van Europa

(166 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws