Van Polen wil reële aanbieding van PEC: 'Als het minder gaat sta ik voor camera'

Van Polen wil reële aanbieding van PEC: 'Als het minder gaat sta ik voor camera'

Gepubliceerd: zaterdag 4 april 2020 om 14:55za 04-04-2020 om 14:55

Laatste update: maandag 6 april 2020 om 09:56ma 06-04-2020 om 09:56

Bram van Polen zit door de coronacrisis plots in een lastig parket. De 34-jarige aanvoerder wilde zijn contract verlengen bij de Blauwvingers, maar moet nu afwachten of hij nog wel een aanbieding krijgt.

"De situatie is niet ideaal", zegt Van Polen tegen Voetbal International. "Ik was weer helemaal fit en voelde de waardering van de mensen om me heen. Ik had zeker nog mijn waarde voor het elftal. Net toen ik dacht: we doen er nog een jaartje bij, veranderde de situatie compleet. Ik heb eerder al gekscherend gezegd: net als ik wil verlengen, is het geld op."

Hoewel de verdediger geen grootverdiener is in Overijssel, is zijn situatie moeilijk. "Ik ben onderdeel van deze club en zal ook nooit het onderste uit de kan vragen. Ik begrijp ook wel dat er mogelijk iets verandert in de voetballerij. Tegelijkertijd reken ik wel op een reële aanbieding. Het kan niet zo zijn dat andere jongens bij wijze van spreken drie of vier keer meer gaan verdienen dan ik."

"Dan weet ik weer hoe het gaat als we een paar mindere wedstrijden spelen: dan sta ik voor de camera om de club te verdedigen", vervolgt Van Polen. "Ik wil me vooral gewaardeerd voelen als voetballer. Maar ik neem aan dat de club dat wel begrijpt. En zo niet, dan houdt het hier op." Hij sluit een overstap naar een andere Nederlandse club overigens uit.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws