Ajax verstuurt brief en overweegt compensatie: 'Niet de situatie waar u op hoopte'

Ajax verstuurt brief en overweegt compensatie: 'Niet de situatie waar u op hoopte'

Gepubliceerd: zaterdag 4 april 2020 om 22:49za 04-04-2020 om 22:49

Ajax wil zijn seizoenkaarthouders financieel compenseren, mocht het Eredivisie-seizoen niet afgemaakt kunnen worden. De Amsterdammers stuurden eerder deze week bij monde van directeur Marc Overmars aan op een voortijdig einde van de voetbaljaargang.

Inmiddels heeft Ajax een brief rondgestuurd, die is ingezien door De Telegraaf. 'Wij begrijpen dat dit niet de situatie is waarop u had gehoopt bij de aanschaf van uw seizoenkaart. In overleg met andere Eredivisie-clubs gaan we bekijken hoe we enerzijds alle voetbalfans enigszins tegemoet kunnen komen en anderzijds onze bedrijfstak en Ajax zelf gezond kunnen houden', doelt de club op een eventuele vergoeding voor de wedstrijden die nu niet bijgewoond kunnen worden door de fans.

De gezondheid van spelers, fans en overige betrokkenen heeft voor Ajax de hoogste prioriteit, benadrukken de Amsterdammers. 'De gezondheid van onze spelers, medewerkers en fans staat voorop', klinkt het. 'Dat is vervelend voor alle voetbalfans, spelers, clubs, sponsoren, tv-rechtenhouders en allerlei andere betrokkenen. Maar wij zijn het er allemaal over eens dat gezondheid nu het belangrijkste is.'

Ajax en de overige Eredivisie-clubs gaan dinsdag weer in overleg met de KNVB. Dan zal er naar alle waarschijnlijkheid meer duidelijkheid komen over het vervolg van het seizoen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Lees meer over: Eredivisie Ajax

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws