'United laat Fosu-Mensah nog in onzekerheid ondanks wens van Solskjaer'

'United laat Fosu-Mensah nog in onzekerheid ondanks wens van Solskjaer'

Gepubliceerd: zondag 5 april 2020 om 09:32zo 05-04-2020 om 09:32

Timothy Fosu-Mensah verkeert nog in het ongewisse over zijn toekomst. Manchester United heeft een optie om zijn aflopende contract met één seizoen te verlengen, maar de 22-jarige Nederlander kreeg nog geen uitsluitsel van de club.

Volgens The Mirror heeft manager Ole Gunnar Solskjaer intern wel aangegeven dat hij Fosu-Mensah wil behouden. De verdediger hoorde desondanks nog niets van United. Mede door de coronacrisis lijkt aan de onzekerheid voorlopig nog geen einde te komen.

Fosu-Mensah zou een doorbraak op Old Trafford nog niet uit het hoofd hebben gezet. De voormalig jeugdspeler van Ajax hoopt dan ook dat United de optie zal lichten. Mocht dat niet gebeuren, dan kan hij in de zomer transfervrij vertrekken. Meerdere clubs zouden reeds interesse hebben getoond in de drievoudig Oranje-international.

Fosu-Mensah debuteerde vier jaar geleden onder toenmalig manager Louis van Gaal voor The Mancunians. Hij speelde 21 officiële duels voor de Premier League-grootmacht, maar een definitieve doorbraak bleef uit. Hij werd daarom verhuurd aan Crystal Palace en Fulham. Bij die laatste club scheurde hij een jaar geleden zijn kruisband af. Sindsdien kwam hij niet meer in actie.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws