'Napoli wil ondanks coronacrisis en weinig speeltijd winst maken op Lozano'

'Napoli wil ondanks coronacrisis en weinig speeltijd winst maken op Lozano'

05-04-2020 14:12
27

Hirving Lozano heeft de hoge verwachtingen bij Napoli niet kunnen inlossen. De Serie A-topclub is alweer bereid om de 24-jarige Mexicaan te laten gaan, maar zit verrassend hoog in de boom.

Volgens de Corriere dello Sport denken de Napolitanen aan een transfersom van veertig miljoen euro. Lozano kwam afgelopen zomer voor een clubrecord van 38 miljoen over van PSV, waardoor Napoli ondanks de coronacrisis en de mindere prestaties van de aanvaller dus inzet op een kleine winst.

Director of football Marcel Brands van Everton werkte in Eindhoven al samen met Lozano en zou een hereniging wel zien zitten. The Toffees denken echter aan een heel ander bedrag, namelijk zo'n twintig miljoen. Ook Allan, die net als Lozano nauwelijks wordt opgesteld door Napoli-coach Gennaro Gattuso, zou op het verlanglijstje staan op Goodison Park.

Everton werd zaterdag al in verband gebracht met een andere oud-PSV'er, Santiago Arias. Ook manager Carlo Ancelotti wil een oude bekende naar de club halen met James Rodríguez, meldde AS.