Van der Vaart zoekt met familie toevlucht tot strandhuis: 'Ik mis hem vreselijk'

Van der Vaart zoekt met familie toevlucht tot strandhuis: 'Ik mis hem vreselijk'

Gepubliceerd: zondag 5 april 2020 om 20:20zo 05-04-2020 om 20:20

Rafael van der Vaart mist het voetbal. Na het uitbreken van het coronavirus in Denemarken ging het land op slot en kozen hij, zijn vriendin Estevana Polman en dochter Jesslyn hun toevlucht in een strandhuis aan de Noordzee bij Esbjerg.

Van der Vaart vermaakt zich ondanks alles prima. "Je kunt hier heerlijke wandelingen maken", vertelt de oud-speler van onder meer Ajax, Hamburger SV, Real Madrid en Tottenham Hotspur aan BILD. "Afstand houden is niet zo moeilijk. Er is hier bijna niemand op het strand. In Denemarken wonen niet zoveel mensen."

Tot zijn verdriet is zoon Damián (13) er niet bij. "Hij zit helaas in Hamburg (bij Sylvie Meis, red.) en kan niet naar mij toe komen. Ik mis hem vreselijk. Mijn ouders zijn gezond en wonen in Nederland, maar ik maak me zorgen over mijn ooms in Spanje. Daar kun je niet eens de straat op."

Van der Vaart ziet de voetballoze periode als een goed moment om eens stil te staan. "Natuurlijk mis ik het voetbal, maar het geeft je tijd om veel na te denken. Helaas moeten er vaak slechte dingen gebeuren voordat je je mooie leven echt leert waarderen. Als individu voel je je heel, heel klein en onbeduidend in deze tijd."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws