Schok bij Stade Reims: clubarts van Sierhuis pleegt zelfmoord na coronadiagnose

Schok bij Stade Reims: clubarts van Sierhuis pleegt zelfmoord na coronadiagnose

Gepubliceerd: zondag 5 april 2020 om 20:34zo 05-04-2020 om 20:34

Laatste update: woensdag 15 april 2020 om 13:05wo 15-04-2020 om 13:05

Verdrietig nieuws uit Frankrijk: de clubarts van Ligue 1-club Stade Reims heeft zelfmoord gepleegd. Bernard Gonzalez (60) zat in quarantine, nadat hij net als zijn vrouw was getroffen door het coronavirus. De club heeft het nieuws van Le Parisien bevestigd.

Gonzalez maakte thuis een einde aan zijn leven en liet een briefje achter, waarin hij bevestigde dat het coronavirus aanleiding is voor zijn zelfgekozen dood. Het overlijden van de clubarts is een grote schok voor Stade Reims, dat zondag op de hoogte werd gesteld van de tragedie.

"Hij was een geweldige professional, gerespecteerd en gewaardeerd door iedereen", reageert de burgemeester van Reims, Arnaud Robinet. Een medewerker van Stade Reims laat weten verbijsterd te zijn. "Ik heb hem vorige week nog gesproken en hij heeft het nooit ter sprake gebracht. Het is niet te bevatten, wat een drama."

Stade Reims heeft inmiddels alle spelers op de hoogte gesteld van het trieste nieuws. Kaj Sierhuis maakte afgelopen winter de overstap naar de nummer vijf van de Ligue 1.

Worstel jij zelf ook met zelfmoordgedachten of ken je iemand in je omgeving? Neem contact op met 113 Zelfmoordpreventie via 0900-0113.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws