Elia informeerde naar Feyenoord: Niet netjes wat Troost heeft gedaan

Elia informeerde naar Feyenoord: "Niet netjes wat Troost heeft gedaan"

06-04-2020 15:40 Laatste update: 18:46
65

Eljero Elia heeft geen goed woord over voor voormalig technisch directeur van Feyenoord Sjaak Troost. Nadat de zaakwaarnemer van Elia vorig jaar bij de Rotterdammers had geïnformeerd naar de mogelijkheden voor een eventuele terugkeer naar De Kuip, zei Troost op televisie dat er geen enkele interesse was in de aanvaller.

"Ik vond het niet netjes wat Troost heeft gedaan. Mijn zaakwaarnemer vroeg aan hem in een persoonlijk gesprek wat de opties zouden zijn voor mij om terug te komen naar Feyenoord", zegt Elia in een interview met VTBL. "Of ze daar open voor zouden staan. Hij bracht naar buiten dat Feyenoord geen enkele interesse had, en dat ze voor de jeugd zouden kiezen."

Wedden

Meer odds

Elia speelde van 2015 tot 2017 voor de Rotterdammers. "En nu bedank je me alsof ik een of andere zwerver ben, die helemaal niks voor de club heeft betekend, dacht ik. En als je dan wel andere jongens van mijn leeftijd haalt, die ook spelen, denk ik: Oke, so be it. Even goede vrienden!"

Elia is op zoek naar een nieuwe club nu hij uit zijn contract loopt bij Basaksehir. Zijn liefde voor Feyenoord is niet bekoeld. "Ik wil niet mijn liefde voor Feyenoord door één iemand laten belemmeren. Doordat hij niet netjes heeft gehandeld tegenover mij. Feyenoord is gewoon een mooie club, net als FC Twente."