PSV komt fans tegemoet in onzekere tijden: 'Dat kan nu niet aan de orde zijn'

PSV komt fans tegemoet in onzekere tijden: 'Dat kan nu niet aan de orde zijn'

Gepubliceerd: maandag 6 april 2020 om 18:35ma 06-04-2020 om 18:35

PSV komt de supporters tegemoet vanwege de coronacrisis. De Brabantse club maakt bekend dat de seizoenkaarten niet duurder zullen worden. PSV vindt het niet gepast om de prijzen te verhogen. Er werd ook al een handreiking naar de sponsoren gedaan.

"We weten allemaal wat er op dit moment gaande is", zegt commercieel directeur Frans Janssen tegen het Eindhovens Dagblad. "Er is onzekerheid en een verhoging kan nu dus niet aan de orde zijn." Het is al de tweede keer in drie jaar tijd dat PSV de prijzen niet verhoogt. Ook in 2018 konden de fans voor hetzelfde geld als een jaar eerder naar het Philips Stadion.

De verkoop van seizoenkaarten vormt voor PSV een belangrijke en stabiele inkomstenbron van ongeveer negen miljoen euro per jaar. De verkoop van losse tickets levert jaarlijks zo'n twee miljoen euro op. Net als andere Eredivisie-clubs onderzoeken ook de Eindhovenaren de regelingen voor het geval supporters dit seizoen niet meer naar thuisduels kunnen.

Hoewel veel fans al aangaven geen geld terug te hoeven, kijken de clubs wel naar mogelijkheden om een compensatie toe te passen. Zekerheid daarover is er nog niet. "Voor iedere club zijn de gevolgen van de corona-crisis anders", aldus Janssen. "We zijn onze supporters in ieder geval buitengewoon dankbaar dat ze ons massaal willen blijven steunen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws