Bayern München niet bang in coronacrisis: boegbeeld tekent topcontract

Bayern München niet bang in coronacrisis: boegbeeld tekent topcontract

Gepubliceerd: dinsdag 7 april 2020 om 11:01di 07-04-2020 om 11:01

Laatste update: dinsdag 7 april 2020 om 11:31di 07-04-2020 om 11:31

Bayern München staat er in financieel onzekere tijden nog altijd ijzersterk voor, zo blijkt wel uit de contractverlenging van Thomas Müller. De Duitse topclub heeft dinsdag bevestigd dat de verbintenis van de vice-aanvoerder met twee seizoenen is verlengd.

Het nieuwe contract van de aanvaller loopt door tot medio 2023. Müller, die al acht keer kampioen is geworden met Bayern München, is verheugd met zijn langere verblijf bij de club. "Ik weet zeker dat als de bal weer gaat rollen, we zeer succesvol zullen blijven", aldus de Duitse international. "Voor mij was het topprioriteit om bij deze club te blijven. Ik ben hier al ruim tweederde van mijn leven, dit is niet zomaar een werkgever. We vechten voor elkaar. Bayern is mijn passie."

Sportief directeur Hasan Salihamidzic is trots op de overeenkomst met Müller. "Hij is voor ons een bijzondere speler, een boegbeeld voor de club en de fans, een leider op het veld. We weten wat we aan hem hebben en hij weet wat hij aan ons heeft. We hoefden niet lang over dit contract te praten", aldus de beleidsman.

Bayern München staat midden in de coronacrisis inmiddels alweer op het trainingsveld. In kleine groepjes wordt er toegewerkt naar een herstart van de Bundesliga in mei. Dit zal zonder fans gebeuren.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws