Update: 'Vuckic bereikt al een akkoord met nieuwe club en verlaat FC Twente'

Update: 'Vuckic bereikt al een akkoord met nieuwe club en verlaat FC Twente'

Gepubliceerd: dinsdag 7 april 2020 om 11:14di 07-04-2020 om 11:14

Laatste update: dinsdag 7 april 2020 om 14:29di 07-04-2020 om 14:29

Haris Vuckic kan zijn carrière vervolgen in Spanje. Real Zaragoza wil de aanvaller transfervrij overnemen van FC Twente, zo meldt El Periodico de Aragon.

Real Zaragoza staat momenteel tweede in de Segunda Division, een plek die normaliter rechtgeeft op promotie naar La Liga. Door het stilleggen van de competities in Spanje is het echter onduidelijk op welk niveau de club volgend jaar acteert. Zaragoza wil Vuckic hoe dan ook vastleggen, of het nu promoveert of in deze divisie actief blijft.

De club is op zoek naar aanvallende versterking omdat de Colombiaanse aanvaller Luis Suárez, dit seizoen goed voor zeventien treffers, na dit seizoen hoe dan ook terugkeert naar Watford. Vuckic past in het systeem van Zaragoza en heeft met elf Eredivisie-goals dit seizoen bewezen een doelpuntje mee te kunnen pikken. De Sloveen heeft een aflopend contract in Enschede.

Update: Haris Vuckic heeft met Real Zaragoza een akkoord bereikt over een verbintenis, zo meldt Heraldo in Spanje. De Sloveen stapt op 1 juli over naar de Spaanse club, mits de transfermarkt niet wordt opgeschoven. Vuckic komt transfervrij over van FC Twente en is de tweede aanwinst voor Zaragoza na Pep Chavarria.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws