SPORT: 'ahora o nunca' voor FC Barcelona na Willian-nieuws uit Londen

SPORT: 'ahora o nunca' voor FC Barcelona na Willian-nieuws uit Londen

07-04-2020 13:58 Laatste update: 14:03
Primera División 9 Reacties

Een mogelijke transfer van Willian is voor FC Barcelona een kwestie van 'ahora o nunca', nu of nooit, meent Diario SPORT. De 31-jarige Braziliaan loopt uit zijn contract bij Chelsea en liep alvast vooruit op een vertrek bij The Blues.

De onderhandelingen tussen beide partijen zijn al enige tijd gaande, maar Willian liet weten dat de situatie 'heel lastig'. Barça was al tijdenlang geïnteresseerd in de 69-voudig Braziliaans international, maar kon er nooit uitkomen met Chelsea: voor komende zomer dient zich echter een uitgelezen mogelijkheid aan.

Dat Willian ook daadwerkelijk in Camp Nou gaat voetballen, is echter geen uitgemaakte zaak. SPORT vermoedt dat hij een langdurig contract inclusief lucratieve bonussen zou willen hebben: het is nog maar de vraag hoe ver Barça wil gaan voor een speler van boven de dertig. De regerend landskampioen van Spanje zit plotseling in financiële moeilijkheden na de uitbraak van het coronavirus en de spelers hebben al een aanzienlijk deel van hun salaris afgestaan.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s