Vissers reageert op artikel Driessen in Telegraaf: 'Compleet gestoord stukje'

Vissers reageert op artikel Driessen in Telegraaf: 'Compleet gestoord stukje'

Gepubliceerd: dinsdag 7 april 2020 om 16:33di 07-04-2020 om 16:33

De Volkskrant-journalist Willem Vissers noemt het artikel van Valentijn Driessen van De Telegraaf 'compleet gestoord'. De column van Driessen ging over wat het sensationele interview van Ajax-directeur Marc Overmars losmaakte in de voetballerij. Ook Vissers kwam daarin voor.

Overmars wil dat er per direct wordt gestopt met het huidige Eredivisie-seizoen en verraste vorige week door in De Telegraaf hard uit te halen naar de KNVB en de UEFA. Driessen denkt dat Vissers voor doorspelen is omdat hij een boek heeft geschreven over voormalig KNVB-voorzitter Michael van Praag en omdat hij bondscoach Sarina Wiegman op verzoek van de KNVB interviewde op de nieuwjaarsborrel.

'Compleet gestoord stukje. Dat ik het boek over Van Praag schrijf, heeft totaal maar dan ook totaal niets te maken met mijn mening over doorspelen', reageert Vissers op Twitter.

'Ik ben alleen voor doorspelen als dat kan volgens richtlijnen overheid en RIVM. En ik heb Mike (Verweij, Ajax-watcher, red.) uitgebreid geprezen voor interview', aldus de journalist.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Lees meer over: Eredivisie Ajax

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws