'Topfitte' Drenthe heeft contractnieuws: 'Ik heb een lichtpuntje voor jullie'

'Topfitte' Drenthe heeft contractnieuws: 'Ik heb een lichtpuntje voor jullie'

Gepubliceerd: dinsdag 7 april 2020 om 19:10di 07-04-2020 om 19:10

Royston Drenthe speelt ook volgend seizoen voor Kozakken Boys. De 32-jarige linkspoot heeft zijn contract bij de Tweede Divisie-club uit Werkendam met één jaar verlengd, tot de zomer van 2021.

"Ik zit lekker in m'n vel bij Kozakken Boys. Het is een fijne omgeving met leuke mensen en een goede spelersgroep", zegt Drenthe op de clubsite. Door blessures kwam de eenmalig Oranje-international pas na de winterstop geregeld in actie.

"In het bekerduel met GVVV raakte ik geblesseerd en ik begon pas in januari weer lekker te spelen", vertelt Drenthe. "Dan is het extra jammer dat het seizoen nu zo plotseling ten einde is gekomen, want ik denk dat we nog potten hadden kunnen breken. Mijn fysieke gesteldheid is nu helemaal on point, ook al word ik weer een dagje ouder he, haha."

De oud-speler van Feyenoord, Real Madrid, Hércules Alicante, Everton en Reading viert woensdag zijn 33ste verjaardag. Hij verruilde Sparta vorig seizoen voor Kozakken Boys. Hij speelde tot dusver tien duels voor die club, waarin hij drie keer scoorde.

Drenthe sloot onlangs niet uit dat hij nog terug zou keren in het profvoetbal, maar daar lijkt nu een streep door te kunnen. "Of ik fitter dan ooit ben? Ik denk dat het moeilijk te vergelijken is met tien jaar geleden, maar ik kan je wel vertellen dat ik me echt megasterk voel", liet hij weten.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws