Corriere dello Sport laat naam Idrissi vallen: 'AZ'er op Napoli-lijstje van vijf'

Corriere dello Sport laat naam Idrissi vallen: 'AZ'er op Napoli-lijstje van vijf'

09-04-2020 22:10 Laatste update: 22:30
36

De naam van Oussama Idrissi is opgedoken in Corriere dello Sport: Napoli zou de AZ-aanvaller in het vizier hebben. José Callejón beschikt over een aflopend contract en lijkt na zeven jaar te gaan vertrekken, waardoor I Partenopei op zoek moeten naar een nieuwe buitenspeler.

Corriere dello Sport noemt de namen van Jeremie Boga (Sassuolo), Felipe Anderson (West Ham United), Everton Soares (Grêmio), oude Vitesse-bekende Milot Rashica (Werder Bremen) én Idrissi. Het medium weet dat Napoli vaker de weg naar de Eredivisie heeft gevonden: Dries Mertens, Arek Milik, Amin Younes en Hirving Lozano verruilden de Nederlandse competitie in het verleden voor het Stadio San Paolo.

Wedden

Meer odds

Met Idrissi is er een nieuw pareltje aan de linkerflank opgestaan, stelt CdS. 'Bij AZ loopt een speler rond die aan de linkerflank, maar ook op rechts veel kwaliteit kan garanderen. De 24-jarige international van Marokko is misschien wel het volgen waard.'

Idrissi verruilde FC Groningen in januari 2018 voor AZ en ligt nog vast tot 2022. Dit seizoen was hij goed voor liefst zeventien goals en tien assists in 42 officiële wedstrijden.