PSV-keuze wordt goed ontvangen door Viergever: 'Kijk er erg naar uit'

PSV-keuze wordt goed ontvangen door Viergever: 'Kijk er erg naar uit'

Gepubliceerd: vrijdag 10 april 2020 om 21:30vr 10-04-2020 om 21:30

Nick Viergever heeft hoge verwachtingen van Roger Schmidt, die vorige maand werd aangesteld door PSV. Viergever heeft zich goed ingelezen en weet waar de Duitser voor staat. Schmidt volgt vanaf de zomer Ernest Faber op.

"Het was lang afwachten en speculeren wie het zou worden. Van wat ik heb gezien van de nieuwe trainer is het heel positief", zegt Viergever bij PSV TV. "Hij heeft een heel duidelijk plan, speelt aanvallend en met volle druk vooruit. Als dat gaat werken heeft iedereen daar plezier van, denk ik. Ik kijk er heel erg naar uit."

De competitie ligt momenteel stil en daardoor moet Viergever zijn tijd alles indelen. Hij is vooral thuis aan het werk. Of er nog doorgevoetbald moet worden weet hij niet. "Het is een moeilijke kwestie. De gezondheid staat voorop. Ik vind het een gek beeld als wij weer gaan voetballen terwijl de maatschappij stil blijft liggen."

"Als voetballer heb je een voorbeeldfunctie. Als wij wel fysiek contact hebben en er in het dagelijks leven nog beperkingen zijn vind ik dat vreemd. Maar het is afwachten of de regels aangescherpt gaan worden of juist niet."

"Je hebt opeens een heel ander leven. Je bent veel thuis en doet dingen die je normaal gesproken niet doet met het gezin. De spanning naar de wedstrijden toe is waar je het voor doet als voetballer."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Schmidt in Eindhoven: een succes of niet?

Ja, PSV heeft een goede keuze gemaakt
74%
Nee, dit gaat niet wat worden
26%
(7863 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws