'Grote verbinder' Ali B. reageert op VI-kritiek: 'Wordt wel een beetje zielig'

'Grote verbinder' Ali B. reageert op VI-kritiek: 'Wordt wel een beetje zielig'

11-04-2020 15:16
121

Ali B. heeft van zich laten horen na de vrijdagavonduitzending van Veronica Inside. De rapper werd de afgelopen weken regelmatig op de hak genomen door Johan Derksen en René van der Gijp, vanwege zijn inzet voor eenzame ouderen.

Voorafgaand aan de uitzending kreeg Derksen uit handen van presentator Wilfred Genee een bos bloemen van 'de grote verbinder', zoals Ali B. regelmatig genoemd wordt aan de VI-tafel. "Ik vind het wel prettig als Ali aan het verbinden is. Hij rapt om te verbinden, maar alléén als er een camera bij is", sneerde Derksen vervolgens. Ook tijdens de uitzending uitten Derksen en Van der Gijp hun ongenoegen over de 'camerabewuste' acties van Ali B.

Die heeft zaterdag gereageerd via Twitter. 'Beste Johan en René, wat ik vooral jammer vind is de voorspelbaarheid van jullie mening, wordt op een gegeven moment een beetje zielig', klinkt het. 'Ik hoop dat als jullie ooit eenzaam zijn, er ergens een 'weldoenertje' is die schijt heeft aan cynische meningen en jullie alsnog een bloemetje brengt.'