Claim van oud-speler Rothen: 'Mbappé heeft al bijna getekend bij Real Madrid'

Claim van oud-speler Rothen: 'Mbappé heeft al bijna getekend bij Real Madrid'

11-04-2020 23:56
22

De uitbraak van het coronavirus heeft een stokje voor een deal tussen Real Madrid en Kylian Mbappé, beweert de Franse oud-speler en analist Jérôme Rothen. Paris Saint-Germain praat al langere tijd met de 21-jarige superster over een contractverlenging, maar de contractbesprekingen tussen beide partijen lopen stroef.

Mbappé wordt in het geruchtencircuit al tijdenlang gelinkt aan Real Madrid en Rothen doet er nu een schepje bovenop. "Ik heb van een aantal bronnen gehoord dat hij al bijna getekend had voor Real Madrid", laat de oud-speler van onder meer AS Monaco en Paris Saint-Germain weten aan Radio Montecarlo.

Nu de voetbalwereld stilligt, zal het sowieso niet van een transfer gaan komen. Rothen - die onlangs wist te melden dat Thomas Meunier al bij Borussia Dortmund getekend heeft - stelt echter dat dit in een later stadium alsnog zal gebeuren. "Het is zeker dat zijn transfer naar Real Madrid slechts uitgesteld is en niet definitief is afgeketst. Hij zal zijn contract bij PSG (dat afloopt in 2022, red.) in ieder geval niet gaan verlengen."