Ünüvar haalt Ajax-doel niet: De paniek sloeg in huize Ünüvar wel lichtelijk toe

Ünüvar haalt Ajax-doel niet: "De paniek sloeg in huize Ünüvar wel lichtelijk toe"

12-04-2020 13:07
26

Ajax-parel Naci Ünüvar ziet, net als talloze collega's, zijn ontwikkeling geremd worden door de gevolgen van het coronavirus. Vader Ayhan Ünüvar probeert er met zijn zestienjarige zoon het beste van te maken.

"De paniek sloeg in huize Ünüvar wel lichtelijk toe", zegt vader Ayhan tegen Ajax Showtime over het moment dat duidelijk werd dat er voorlopig niet gevoetbald kan worden. Ook de Ajacied, die begin dit jaar debuteerde in hoofdmacht, moet thuis zijn conditie op peil houden. "We maken elke week een schema waarin alle aspecten worden verwerkt, zodat hij zijn schema bij Ajax direct kan oppakken zodra hij zich moet melden."

Het zijn voor Ünüvar 'verwarrende tijden', ziet senior. "Naci vindt het lastig, vooral omdat er amper trainingsmogelijkheden zijn." Thuis trainen is bovendien niet hetzelfde als sparren met Jong Ajax en Ajax 1. "Voor Naci was het doel dit seizoen om meer dan twintig wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie te spelen en klaar te zijn voor de volgende stap in zijn traject. Om te voorkomen dat dat vertraging oploopt, gebruiken we deze periode voornamelijk om grote stappen te maken op het gebied van kracht en uithoudingsvermogen."

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Coming for you @jamieoliver ... naked chef audition 👨🏻‍🍳 #stayhome #bbqathome #chef #nakedchef #tvshow

Een bericht gedeeld door Tim Krul (@timkrulofficial) op