'Real-interesse in Van de Beek neemt niet af, vertrek Onana bij Ajax onzeker'

'Real-interesse in Van de Beek neemt niet af, vertrek Onana bij Ajax onzeker'

12-04-2020 14:37
57

Ajax houdt nog altijd rekening met een vertrek van Donny van de Beek. Ook Nicolás Tagliafico is op weg naar de uitgang, maar of André Onana deze zomer een transfer maakt is zeer de vraag door de coronacrisis. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

De coronacrisis zorgt voor veel onduidelijkheid, maar de interesse van Real Madrid in Van de Beek nam niet af. Een transfer naar de Spaanse hoofdstad behoort nog altijd tot de mogelijkheden en ook bij Manchester United staat de Oranje-international op het wensenlijstje. Alleen de transfersom zal waarschijnlijk lager uitvallen dan de 55 miljoen euro die Ajax in gedachten had, schrijft clubwatcher Freek Jansen van het AD.

Ajax calculeert daarnaast een vertrek van Tagliafico in. Door zijn goede spel in Amsterdam en bij het Argentijnse elftal, heeft hij vooral vanuit Spanje interesse gewekt. De Eredivisie-koploper is al enige tijd opzoek naar mogelijke opvolgers. Of Ajax ook een vervanger moet halen voor André Onana, is de vraag. Dat hangt er vooral vanaf of de keeperscarrousel op gang komt. De naam van de Kameroener zingt rond bij clubs als FC Barcelona, Chelsea en Paris Saint-Germain.

Het AD stelt dat de naam van Hakim Ziyech met zwart staat omcirkeld, Van de Beek en Tagliafico met rood, en Onana met een potlood. Voor David Neres gaat dat na zijn blessure niet op. De Braziliaan heeft het bovendien goed naar zijn zin en wordt in juli voor de eerste keer vader. De kans is daarom heel groot dat de dribbelaar blijft.