Van Aanholt en Riedewald aan de bak: 'Iedereen eens dat we seizoen moeten afmaken'

Van Aanholt en Riedewald aan de bak: 'Iedereen eens dat we seizoen moeten afmaken'

13-04-2020 10:16
39

Crystal Palace schaart zich bij de Premier League-clubs die vinden dat het seizoen hoe dan ook moet worden afgemaakt. In een brief aan de supporters laat manager Roy Hodgson weten dat hij vindt dat de competitie op welke manier dan ook moet worden afgerond.

'Iedereen is het met elkaar eens dat we dit seizoen moeten afmaken', aldus Hodgson in de brief. 'We willen niet dat op een kunstmatige manier moet worden besloten wie de Premier League wint, wie de Champions League-tickets krijgen, wie degradeert en wie promoveert.' De manager beseft dat het nog wel even zal duren voordat de bal in Engeland weer gaat rollen.

'Idealiter hebben onze spelers drie tot vier weken voorbereiding nodig voor de eerste wedstrijd, maar ik leg me er bij neer dat dit mogelijk in een korter tijdsbestek moet gebeuren. Het zal waarschijnlijk ook betekenen dat we onze negen resterende wedstrijden in een veel kortere periode moeten spelen, en nauwelijks vakantie hebben richting het nieuwe seizoen. Maar ik denk dat met deze opofferingen, iedereen blij zal zijn om het voetbal weer op te starten en het seizoen uit te spelen', aldus Hodgson.

Crystal Palace, waar de Nederlanders Patrick van Aanholt en Jaïro Riedewald onder contract staan, staat momenteel elfde in de Premier League.