'PSV-fans moeten nog even geduld hebben en wachten op aanbieding'

'PSV-fans moeten nog even geduld hebben en wachten op aanbieding'

14-04-2020 07:58
38

De supporters van PSV moeten nog even geduld hebben voor ze een aanbieding van de club krijgen voor het aankomende seizoen. Door de coronacrisis is veel onduidelijkheid ontstaan.

Volgens het Eindhovens Dagblad krijgen de seizoenkaarthouders van PSV op z'n vroegst pas na volgende week bericht over het seizoen 2020/2021. Normaal gesproken gebeurt dat eerder, maar door de coronacrisis is er weinig met zekerheid te melden. De kans is aanwezig dat er voorlopig nog zonder publiek gevoetbald gaat worden. Voetbal is in ieder geval tot 1 juni verboden.

Wedden

Meer odds

De regionale krant weet dat PSV jaarlijks negen miljoen euro verdient aan seizoenkaarthouders. De club verdient ook ongeveer twee miljoen euro aan de verkoop van losse tickets. PSV maakte wel al duidelijk dat een seizoenkaart niet duurder gaat worden.

'PSV bouwde de afgelopen jaren een groter positief eigen vermogen op en heeft een geruststellende buffer in de boeken staan, maar zal bij langdurig lege stadions waarschijnlijk wel de tering naar de nering moeten zetten om de inkomsten en uitgaven in balans te houden', schrijft het ED. 'Toekomstbespiegelingen die bijna niemand ruim een maand geleden had kunnen voorzien.'