Korotaev laat zich horen: 'Kan niet voor Roda JC betekenen wat ik zou willen'

Korotaev laat zich horen: 'Kan niet voor Roda JC betekenen wat ik zou willen'

14-04-2020 12:15
37

Alexei Korotaev heeft eindelijk weer eens wat van zich laten horen. De Rus, die twintig procent van de aandelen van Roda JC bezit, zegt meer betrokken te willen zijn bij de gang van zaken rond de club. Korotaev zit nog altijd vast in Dubai. 

Korotaev stopte inmiddels al vier miljoen euro in Roda en is bereid om meer te investeren als hij weer op vrije voet is. Hij zit vast in Dubai omdat hij een ongedekte cheque ter waarde van 18 miljoen euro zou hebben ingediend. De rechter veegde die claim van tafel, maar toch heeft de Rus nog een reisverbod.

Korotaev geeft aan dat er amper contact is tussen hem en de rest van de aandeelhouders van Roda. "Het is alweer maanden geleden dat ik iemand van de club heb gesproken", zegt hij in de supporterspodcast The Voice of Kaalhei. "Er is contact geweest via de mail, maar daar bleef het bij."

Hij baalt van de huidige situatie en noemt het 'frustrerend'. "Ik zit nu al drie jaar in deze situatie en daarom kan ik niet voor de club betekenen wat ik graag zou willen. Ik moet wachten op mijn moment. Het zou fijn als ik wekelijks contact heb met de andere aandeelhouders over de gang van zaken bij de club."

Korotaev hoopt de fans van Roda blij te kunnen maken en denkt na over wat hij zou kunnen doen voor de club.