Pogba sneert en wordt aangepakt: Laat je medailles maar eens zien

Pogba sneert en wordt aangepakt: "Laat je medailles maar eens zien"

14-04-2020 14:38
37

In Engeland gaat het dinsdag bij gebrek aan voetbalwedstrijden de hele dag al over een relletje tussen Paul Pogba en Graeme Souness. De ster van Manchester United reageerde op kritiek van de Liverpool-legende met de woorden: "Ik weet niet eens wie Souness is."

Souness heeft Pogba al herhaaldelijk bekritiseerd sinds diens terugkeer naar Manchester United in 2016. Voor Pogba was dinsdag de maat vol. "Ik weet niet eens wie hij is. Ik heb gehoord dat hij goed kon voetballen enzo. Maar ik ken zijn gezicht niet", zei hij over Souness. "Ik kijk niet vaak naar analisten. Ik kijk naar voetbal en zap dan snel weg, omdat ik niet geïnteresseerd ben om naar hen te luisteren over waarom de ploegen bepaalde dingen deden. Ik focus me op het voetbal."

Wedden

Meer odds

De opmerking van Pogba is in het verkeerde keelgat geschoten bij het analistenteam van Sky Sports. Souness zelf richtte zich via Sky Sports tot de Fransman: "Leg je medailles maar eens op tafel." Ook Jamie Carragher was niet gediend van de uitspraken van Pogba. "We zijn kritisch op hem, maar als speler moet je respect hebben voor andere spelers en meningen en moet je ook kunnen incasseren. Om dan zo te reageren en te zeggen dat je nog nooit van Graeme Souness gehoord hebt, is heel laag."