Ook Waterman in isolatie: 'Twaalf doden en 600 infecties hier: valt dus mee'

Ook Waterman in isolatie: 'Twaalf doden en 600 infecties hier: valt dus mee'

Gepubliceerd: dinsdag 14 april 2020 om 16:34di 14-04-2020 om 16:34

Ook Boy Waterman is niet ontkomen aan de coronacrisis: de inmiddels 36-jarige doelman staat onder contract bij APOEL Nicosia en moet voorlopig ook thuisblijven, net als de andere inwoners van Cyprus. De in Lelystad geboren sluitpost telt echter zijn zegeningen.

Waterman gebruikt de tijd om met zijn gezin door te brengen. "Het is mooi weer, maar we zitten vooral binnen. Dus daar hebben we niet zoveel aan", vertelt hij aan de NOS. "We trainen drie keer per week met het team, maar dan allemaal vanuit ons eigen huis. Verder help ik mijn zoontje met zijn schoolactiviteiten. Verder cake bakken, juicers maken... Wat iedereen een beetje doet."

Als hij naar buiten wil, moet Boy Waterman eerst een sms versturen, net als de Griekse bondscoach John van 't Schip. "Dan moet je aangeven waar je naartoe gaat en dan krijg je meestal meteen een berichtje met toestemming", aldus de doelman, die merkt dat de strenge maatregelen op Cyprus wél effect hebben. "Ik geloof dat er nu twaalf doden zijn en zeshonderd infecties. Dus het valt op zich mee."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws