Heracles Almelo al bezig met transfers: 'Hebben we zeker nodig in onze selectie'

Heracles Almelo al bezig met transfers: 'Hebben we zeker nodig in onze selectie'

15-04-2020 06:54
5

Terwijl nog onduidelijk is of de Eredivisie afgemaakt gaat worden, is Heracles Almelo al druk bezig met het samenstellen van de selectie van volgend seizoen. Technisch directeur Tim Gilissen laat weten dat nog geen club zich gemeld heeft voor Cyriel Dessers.

De topscorer van de Eredivisie stond in januari op het punt om de club op deadlineday te verlaten, maar zag een transfer geen doorgang vinden. Nu is het ook stil rond Dessers, zegt Gilissen. "In een wereld zonder corona was er wellicht al wel wat gebeurd", aldus de technisch directeur in Tubantia.

"Maar nu wachten veel clubs, ze willen eerst weten hoe ze er financieel voorstaan, voor ze actief de markt op kunnen gaan. Ik verwacht dat de piek deze transferperiode ook later ligt dan normaal. In augustus of zelfs september, als de einddatum wordt opgeschoven", aldus Gilissen, die veel contact heeft met trainer Frank Wormuth over volgend seizoen. "We hebben alle mogelijke scenario's met elkaar doorgenomen en een raamwerk neergezet. Zo van: welk scenario het ook wordt, dit hebben we zeker nodig in onze selectie en dit zouden we graag willen. We willen hoe dan ook in het nieuwe seizoen weer goed beslagen ten ijs komen."