Smaakmaker van Bosz wakkert vuurtje aan: 'Bereid grote stap te maken'

Smaakmaker van Bosz wakkert vuurtje aan: 'Bereid grote stap te maken'

15-04-2020 18:46
5

Kai Havertz houdt alle opties open voor de nabije toekomst. De twintigjarige uitblinker van Bayer Leverkusen spreekt tegen dat hij een buitenlandse transfer deze zomer nog niet ziet zitten.

Duitse media meldden de afgelopen weken dat Havertz de voorkeur geeft aan een overstap binnen de Bundesliga, dus naar Bayern München. De aanvallende middenvelder snapt niet hoe dat bericht de wereld in is gekomen. "Ik vraag me soms af hoe het kan dat sommigen schijnbaar alles over mij weten", reageert hij in gesprek met BILD.

"Ik ben bereid een grote stap te maken, en ik houd van uitdagingen. Daar hoort voor mij ook het buitenland bij", voegt Havertz daaraan toe. Hij staat naast Bayern naar verluidt in de belangstelling van Europese grootmachten als FC Barcelona, Real Madrid, Liverpool en Manchester United.

De zevenvoudig Duits international sluit ook niet uit dat hij volgend jaar nog voor de ploeg van coach Peter Bosz speelt. "Ik voel me gelukkig, maar ik wil een keer een volgende stap in mijn loopbaan zetten." Zijn contract in Leverkusen loopt medio 2022 af.