De Graafschap heeft na Lieftink-deal wéér nieuws: tweetal blijft op De Vijverberg

De Graafschap heeft na Lieftink-deal wéér nieuws: tweetal blijft op De Vijverberg

16-04-2020 22:34
3

De Graafschap heeft donderdagavond opnieuw heuglijk nieuws gemeld. De Superboeren versterkten zich al met Elmo Lieftink van Go Ahead Eagles, maar hebben ook Daryl van Mieghem en Javier Vet binnenboord gehouden.

Het tweetal zou eigenlijk transfervrij zijn aan het einde van het seizoen, maar De Graafschap heeft beide aflopende contracten verlengd: buitenspeler Van Mieghem heeft voor één seizoen bijgetekend, middenvelder Vet blijft zelfs tot 2022. Van Mieghem loopt al sinds 2017 rond op De Vijverberg, Vet kwam één jaar later over van Almere City.

De Superboeren zijn uiterst tevreden over de slag die is geslagen: het tweetal 'past in het plaatje voor komend seizoen', laat manager voetbalzaken Peter Hofstede weten. "Daryl heeft al eerder gemeld dat hij het bij ons erg naar zijn zin heeft en presteert goed. Javier heeft dit seizoen een zeer goede ontwikkeling doorgemaakt. Wij denken dat er nog meer in zit."

Op welk niveau Van Mieghem en Vet komend seizoen zullen acteren, moet nog blijken. De Graafschap stond voor het uitbreken van het coronavirus op een tweede plek in de Keuken Kampioen Divisie en lag daarmee op koers voor directe promotie.