'Sympathische Niederländer' Pastoor ondertekent nieuw contract in Oostenrijk

'Sympathische Niederländer' Pastoor ondertekent nieuw contract in Oostenrijk

Gepubliceerd: vrijdag 17 april 2020 om 16:17vr 17-04-2020 om 16:17

Alex Pastoor blijft de komende jaren in de Oostenrijkse Bundesliga actief. De oud-trainer van onder meer Excelsior, NEC en Sparta trad in 2019 in dienst bij SCR Altach en heeft zijn contract verlengd.

Pastoor zal tot 2022 in functie blijven, heeft de nummer acht van de Oostenrijkse competitie vrijdag bekendgemaakt via de officiële kanalen. "Wij zijn er allemaal van overtuigd dat Alex Pastoor de ideale trainer is voor ons, gezien zijn professionele instelling", stelt directeur Christoph Längle. "Wij willen ook in deze vreemde tijden zorgen voor continuïteit in onze club, zeker op de sleutelposities. Daarom is deze contractverlenging een grote opsteker voor ons."

Ook de trainer zelf geeft de samenwerking maar al te graag een vervolg. "Zowel in sportief als in persoonlijk opzicht voel ik me hier thuis", laat 'der sympathische Niederländer' weten. "Ik heb alle vertrouwen in een succesvolle toekomst. We hebben een jong elftal met veel potentie en ik ga er alles aan doen om dat eruit te halen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws