Arnesen bevestigt: 'Vier clubs tonen interesse in hem, waaronder Sevilla'

Arnesen bevestigt: 'Vier clubs tonen interesse in hem, waaronder Sevilla'

18-04-2020 12:06 Laatste update: 12:10
71

Feyenoord is op de hoogte van de interesse van Sevilla en drie andere clubs in Orkun Kökcü. Volgens technisch directeur Frank Arnesen doet de negentienjarige middenvelder er desondanks goed aan om nog een aantal jaar in Rotterdam te blijven.

Arnesen wordt door ABC gevraagd naar de vermeende belangstelling van Sevilla. "Ze hebben nog geen contact met ons opgenomen. Er is niets officieels en ik wil graag duidelijk zijn. Wij hebben geen bod ontvangen. Maar we zijn op de hoogte van de interesse, omdat zijn zaakwaarnemer ons heeft geïnformeerd. We hebben een paar keer met hem gesproken en hij zei dat het om vier clubs gaat, waaronder Sevilla. Dat is wat wij weten. Meer is het niet."

Wedden

Meer odds

Feyenoord doet er alles aan om Kökcü te behouden. "Wij hebben hem verteld dat alles wat nu op hem afkomt heel mooi is, maar het is onze intentie om zijn contract te verlengen", stelt Arnesen. "Hij ligt nog tot medio 2023 vast bij Feyenoord en wij willen dat met twee jaar verlengen, tot 2025. We zijn daarover in gesprek met zijn zaakwaarnemer."