'Feyenoord ziet kans schoon en meldt zich bij transfervrije Linssen'

'Feyenoord ziet kans schoon en meldt zich bij transfervrije Linssen'

19-04-2020 12:06 Laatste update: 12:33
190

Bryan Linssen is in beeld bij Feyenoord. Dat meldt de Gelderlander zondag. De Rotterdamse club heeft zich 'voor een eerste verkenning' gemeld bij de topscorer van Vitesse.

Linssen (29) beschikt over een aflopend contract, maar heeft een nieuwe Vitesse-aanbieding op zak. Het gaat om een 'riant' voorstel. Linssen is er blij mee, maar wil de tijd nemen voor zijn keuze én kan in de tussentijd rekenen op interesse van Feyenoord.

Dat Linssen al enige tijd op het lijstje staat bij Feyenoord, is algemeen bekend. De Rotterdammers hebben nu ook 'direct geïnformeerd' naar de topscorer van Vitesse, meldt de Gelderlander op basis van bronnen.

Linssen heeft Feyenoord hoog zitten en is dan ook gestreeld door de belangstelling. Hij wil echter eerst meer duidelijkheid krijgen over de plannen die Feyenoord met hem heeft. Voor een plek op de bank, maakt Linssen niet de overstap.

Volgens de Gelderlander is Linssen de laatste maanden door talloze clubs benaderd, voornamelijk uit het buitenland. Zo zou hij bij één club een jaarsalaris van 1,8 miljoen euro kunnen opstrijken. Linssen prevaleert het sportieve belang echter boven de financiën.

Van een Feyenoord-bod op Linssen is vooralsnog geen sprake. Ook zijn er nog geen gesprekken gevoerd. De oud-speler van Fortuna Sittard, VVV-Venlo, Heracles Almelo en FC Groningen was voor de coronastop uitstekend op dreef met veertien goals en zes assists in 25 competitieduels.