'Van La Parra transfervrij na Champions League-avontuur: volop belangstelling'

'Van La Parra transfervrij na Champions League-avontuur: volop belangstelling'

19-04-2020 16:28
22

Rajiv van La Parra mag uitkijken naar een nieuwe club. Rode Ster Belgrado heeft het contract van de 28-jarige Rotterdammer ontbonden, meldt Voetbal International. Over interesse heeft Van La Parra niet te klagen.

VI meldt dat er 'volop belangstelling' is voor Van La Parra. Een terugkeer naar Engeland, waar hij uitkwam voor Wolverhampton Wanderers, Brighton & Hove Albion en Middlesbrough, behoort tot de mogelijkheden, maar er is ook interesse uit Turkije. Het Griekse PAOK Saloniki heeft eveneens oren naar Van La Parra.

Omdat Rode Ster zijn contract heeft ontbonden, hoeft de nieuwe club van Van La Parra geen transfersom te betalen. De Servische topclub betaalde vorig jaar nog één miljoen euro om hem over te nemen van Huddersfield. Van La Parra speelde dit seizoen in vijf van de zes Champions League-groepswedstrijden van Rode Ster.

VI voegt eraan toe dat Van La Parra ook niet onwelwillend staat tegenover een terugkeer naar de Eredivisie. De oud-speler van sc Heerenveen doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord en ging op jonge leeftijd naar het Franse SC Caen.