Leeds-fan (5) opent spaarvarken en wil favoriete speler kopen van Brighton

Leeds-fan (5) opent spaarvarken en wil favoriete speler kopen van Brighton

Gepubliceerd: zondag 19 april 2020 om 18:21zo 19-04-2020 om 18:21

Brighton & Hove Albion-directeur Paul Barber kreeg dit weekeinde een hartverwarmende brief van een jonge fan van Leeds United. De vijfjarige Daniel waagde een poging om zijn favoriete speler Ben White voor zijn club te behouden.

De 22-jarige verdediger is een steunpilaar bij Leeds en speelde voor de coronastop alles bij de huidige koploper van het Championship. White wordt echter gehuurd van Brighton, waardoor Daniel besloot om zijn spaarvarken te openen.

'Kunnen wij hem alsjeblieft kopen aan het einde van het seizoen?', smeekt de kleine supporter. 'Ik heb al mijn geld in mijn spaarvarken geteld en ik heb 15,07 pond (17,34 euro, red.), als dat helpt.'

Een antwoord van Brighton liet niet lang op zich wachten. 'Bedankt voor je genereuze aanbod. Het is erg aardig van je om al jouw geld aan te bieden om jouw club te helpen. Je hebt ook een heel goed oog voor uitzonderlijk talent. Misschien kun je later wel scout worden.'

Barber moest Daniel echter teleurstellen. White keert deze zomer terug naar de club van middenvelder Davy Pröpper. Zijn idool probeert wel met Daniel in contact te komen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws